ФОТО: Мис Бум-Бум е вистинска бомба

Меѓу убавите финалистки на натпреварувањето за најдобар задник во Бразил, Бум-Бум, најдобро се покажала 29-годишната Сузи Кортез која мами со облините.

Сузи оваа година со титулата најдобар задник на светот, дома однела околу 11.000 евра.

Погледнете ја: 

Коментари

Популарно