Видео: Да се насмееме

 Православните христијани во наредните месеци ќе ги прославуваат следниве слави

 Митровден – 8 ноември

Архангел Михаил – 21 ноември

 Свети Климент – 8 декември

Свети 15 тивериополски маченици – 11 декември

 Свети Никола – 19 декември

Меѓутоа стенд-ап комичарот   Марјан Ѓорѓиевски пред неколку години сними видео на тема „Куќна слава“ каде  на свој начин ги објаснува сите фази на прославата на славите .

Погледнете

Коментари

Популарно