ВИДЕО: Вака се краде во маркет во Босна!

Безбедносните камери во маркет во Зеница, Босна и Херцеговина, снимија несекојдневна снимка при кражба на маркетот.

Крадецот не можел да излезе од маркетот, затоа што вработените му ја затвориле двокрилната врата и чекале да дојде полиција. Сепак по неколку обиди, успа да излезе, на „Босански начин“. 

Коментари

Популарно