ВИДЕО: Жешка инструкторка по тверкање докажува зошто е експерт во оваа дисциплина

Настја Нас е инструкторка по тверкање која на Инстаграм секојдневно развеселува повеќе од 5 милиони обожаватели.

Таа во куси панталончиња и кратка маичка покажа што умее.

Погледнете ја:

Коментари

Популарно