Имаме сигурна иднина - Репрезентативецот Тихомир Костадинов донираше во болницата во Гевгелија!

Репрезентативецот на Македонија Тихомир Костадионов донираше средства на детското оделени во општата болница од Гевгелија. Потегот на Костадинов го потврдија од болницата на нивната Фејсбук страна.

“Голема благодарност од ЈЗУ Општа болница со проширена дејност Гевгелија до Тихомир Костадинов од с. Миравци , Репрезентативец на Македонската фудбалска репрезентација за доделената донација – ентериер за опремување на амбулантите во рамките на институцијата“, стои во објавата.

Коментари

Популарно