Се работи на расчистување на слу*ајот

Во 17:47 час. О.И. пријавил дека на ул.„Христијан Тодоровски Карпош “новиот дел после подвозникот од десната страна ,од 2 ПМВ едното Фолксваген Пајтон и ПМВ Ауди 4 во правец на О.И. од страна на неколку лица било пукано со автоматско оружје но никој не бил повреден ,(пријавителот посочи дека препознал дел од напаѓачите).

Се работи на расчистување на случајот.

Извор: Курир.мк

Коментари

Популарно